PROUD TO BE PINK – Het verhaal van een Pink Boxing lady!

10-09-2018

PROUD TO BE PINK

Ben jij ook ‘Proud to be pink’?! In deze blog lees je het verhaal van een fanatieke Pink Boxing lady!

Jaren was ik lid bij de plaatselijke sportschool welke ik eigenlijk ‘sponsorde’. Dan ging ik weer een periode redelijk fanatiek maar na een week of 6 zwakte dat weer af, en zo ging het af en aan. Zonde geld.

Ik had het er met een bekende over dat ik nu écht weer iets moest gaan doen. Maar, wel iets wat ik leuk vond en dus zou volhouden. Zij wees mij op Pink Boxing. Mijn eerste reactie was: Boksen?! Ik?! Dat is niks voor mij, ik zit helemaal niet te wachten op een blauw oog of een scheve neus. Zij vertelde mij dat bij Pink Boxing puur het middel boksen wordt gebruikt om fit te worden en dit in combinatie met een functionele circuittraining, waardoor je je gehele lichaam traint. Ik heb mij over laten halen voor een proefles.

Op een dinsdagavond, inmiddels zo’n 1,5 jaar geleden, was het zo ver, een tikkeltje zenuwachtig en iets bevooroordeeld ging ik naar Pink Boxing. Want wat zouden ze wel niet van mij denken? Iedereen kent elkaar vast en ze zullen vast allemaal naar mij kijken. Mijn motoriek is namelijk ook niet de beste en er zullen vast allemaal super fitte meiden meedoen… Echter, het tegendeel is gebleken.

Ik werd super vriendelijk ontvangen en voelde mij meteen thuis in de groep. Iedereen kan meedoen aan Pink Boxing. Jong, oud, fit, niet fit, stevig, slank, het maakt niet uit. Dit is wat ik juist zo leuk vind aan Pink Boxing. Eindelijk heb ik iets gevonden wat ik leuk vind, wat ik trouw 2 tot 3 keer per week met veel plezier doe en waarin ik nog steeds verbeter. Iedere les is anders en ik ben inmiddels met trots onderdeel geworden van een mooie community. Stiekem voel ik mij af en toe wel een beetje de nieuwe Rocky, haha.

Ben jij ook PROUD TO BE PINK?!

Deel dit met vrienden:

Meer blogs

Bekijk

Fit met Eiwit!

Bekijk

Gezonde en ongezonde vetten

Bekijk

Koolhydraten, hoe zit dat nu precies?

Bekijk

Health Center Bodyworkx: “Door Pink Boxing & Cross Boxing trekken we veel nieuwe leden aan”

Bekijk

The Boxing Academy: “Door Pink Boxing & Cross Boxing is onze club sterk gegroeid”

Bekijk

Van slechts drie dames in een gymzaaltje tot ‘Biggest Boxing Community’

Bekijk

‘De grootste spier zit in je hoofd’