Pink Boxing Biezenmortel goes to New York!

15-05-2018
Daar is die dan, mijn allereerste blog over mijn grote avontuur aan de andere kant van de oceaan. Laat ik mezelf eerst even aan jullie voorstellen: Mijn naam is Gwendoline den Ouden en ik ben trotse eigenaar van Pink Boxing Biezenmortel.
Op zondag 4 november 2018 ga ik mijn eerste marathon lopen en wel in New York City! Spannend!! Sommigen zullen zich misschien afvragen waarom? Het zijn 42,195 lange kilometers, maar ik vind het een uitdaging om te kijken wat je als persoon kunt bereiken. Ik loop al veel hard, maar kan mijn lijf en hoofd een hele marathon aan? Ik denk het wel.
Daarbij loop ik de NY marathon natuurlijk niet alleen voor mezelf, ik hoop met het lopen ook zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hersenstichting. Daarover later meer …
En ik hoef het in New York gelukkig niet alleen te doen, want mijn zus Esmeralda gaat mee voor de support. Dat maakt het allemaal nog net iets specialer om zo’n bijzonder moment samen met je zus te beleven.
Ik heb mijn eerste officiële training nog niet gehad, wel heb ik deze mooie periode afgelopen zaterdag afgetrapt met mijn eerste officiële marathon bijeenkomst bij Marathonword en een clinic hardlopen op hartslag. De komende maanden ga ik jullie samen met Pink Boxing HQ op de hoogte houden van mijn avonturen op weg naar de marathon dus stay tuned!
Deel dit met vrienden:

Meer blogs

Bekijk

Fit met Eiwit!

Bekijk

Gezonde en ongezonde vetten

Bekijk

Koolhydraten, hoe zit dat nu precies?

Bekijk

Health Center Bodyworkx: “Door Pink Boxing & Cross Boxing trekken we veel nieuwe leden aan”

Bekijk

The Boxing Academy: “Door Pink Boxing & Cross Boxing is onze club sterk gegroeid”

Bekijk

PROUD TO BE PINK – Het verhaal van een Pink Boxing lady!

Bekijk

Van slechts drie dames in een gymzaaltje tot ‘Biggest Boxing Community’