/ / Pink Boxing

Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact,  gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

/ / Licentiehouder worden?

Omdat Pink Boxing middels een licentiemodel wordt aangeboden, profiteren licentiehouders van een All-in product. Dat betekent dat zij kunnen profiteren van de kennis van de Boxing Company én het succes van de Community. De Boxing Company verzorgt onder meer de opleidingen, effectief bewezen trainingsschema’s en masterclasses. Ook promotiemateriaal en de gehele merchandising wordt door de Boxing Company gefaciliteerd.

/ /

De Boxing Company verzorgt de opleiding voor nieuwe Pink Boxing instructeurs. Er wordt aandacht besteed aan het technisch, didactisch en het methodisch toepassen van het boksen met als resultaat een fysiologisch gerichte les. Na deze opleiding en het behalen van het certificaat zijn de deelnemers bekwaam om Pink Boxing lessen te verzorgen.
Met behulp van een persoonlijke inlogcode worden de trainingsschema’s online aangeboden in zowel tekst als video. Eén keer per kwartaal is er een Masterclass waarin instructeurs tips & tools krijgen om leden keer op keer te voorzien van een dynamische, professionele en verrassende les!

/ /

De Boxing Company is official partner van adidas®. adidas is al meer dan 80 jaar dé toonaangevende speler op het gebied van sportartikelen. Dit gerenommeerde merk is vanaf de start van Pink Boxing betrokken bij de Community. In samenwerking met adidas heeft de Boxing Company officiële Pink Boxing bokshandschoenen en een eigen kledinglijn ontwikkeld. Licentiehouders profiteren uiteraard van interessante kortingen en acties!

Op elk niveau in te stappen

  • / / Geen fysiek contact
  • / / Stoer
  • / / Laagdrempelig
  • / / Sexy
  • / / Community
  • / / Fun

/ / Video Pink Boxing

/ / Video bootcamp Pink Boxing vs Dutchdessert

/ / Adidas

Adidas is official partner van Pink Boxing.

Powered by Adidas

Download onze app!

  • plan je eigen les in wanneer jij wilt
  • overzicht van alle ontwikkelingen op jouw locatie
  • webshop voor de pinkbox adidas producten
  • abbonementen en rittenkaarten via iDeal
Get it on Google Play