‘De grootste spier zit in je hoofd’

25-06-2018
Daar zijn we weer! Tot aan de marathon van New York zullen wij Gwendoline den Ouden, de vrouw achter Pink Boxing Biezenmortel, volgen bij al haar activiteiten richting New York. Vandaag weer een nieuwe blog over één van haar avonturen:
 –
Ik ben nu een paar weekjes onderweg en moest even in mijn ritme komen. Maar sinds vorige week zit ik er lekker in. Natuurlijk moet ook mijn lijf in goede conditie blijven. Daarom eet ik gezond (hier kom ik later nog op terug) en ga ik iedere twee weken voor een sportmassage naar Massagepraktijk Tilburg. Toevallig is dit mijn eigen ome Cees. Hij zorgt dat mijn benen topfit blijven zodat ik lekker kan lopen. Ook geeft hij mij zo nu en dan de figuurlijke schop onder mijn kont als mijn lijf het aan het verliezen is van mijn hoofd. Ik heb dat soms echt even nodig. Want ik kan mezelf nogal eens verliezen in mijn gedachte. Cees zijn spreuk voor mij is dan ook altijd ‘de grootste spier zit in je hoofd’. En dat is ook echt zo.  Wil je weten wat de rest van mijn familie van mijn avontuur vind. Blijf mij dan volgen….
 –
Groetjes Gwendoline
Deel dit met vrienden:

Meer blogs

Bekijk

Fit met Eiwit!

Bekijk

Gezonde en ongezonde vetten

Bekijk

Koolhydraten, hoe zit dat nu precies?

Bekijk

Health Center Bodyworkx: “Door Pink Boxing & Cross Boxing trekken we veel nieuwe leden aan”

Bekijk

The Boxing Academy: “Door Pink Boxing & Cross Boxing is onze club sterk gegroeid”

Bekijk

PROUD TO BE PINK – Het verhaal van een Pink Boxing lady!

Bekijk

Van slechts drie dames in een gymzaaltje tot ‘Biggest Boxing Community’